Polumaraton

Start trke u 10:30h

Start trke polumaratona bi započeo iz startno-ciljne zone na Korzou kod Narodnog pozorišta prema bioskopu „Jadran“ gde je prvo skretanje udesno sa Korzoa u ulicu Đure Đakovića sve do semafora pa ponovo desno ulicom Maksima Gorkog do spomenika Ivanu Sariću kod koga bi se skrenulo desno u ulicu Cara Dušana ka zgradi Gradske biblioteke i oštro ulevo se ulazi u ulicu Braće Radića.

Ulicom Braće Radića kretalo bi se sve do raskrsnice sa ulicom Nade Dimić na kojoj se skreće desno, i ide se ka Spomen parku „Prozivka“ gde se na isti skreće levo pre fontane na istom i obilazi se ceo krug parka pešačkim trotoarom i sa druge strane fontane se trkači vraćaju istom trasom nazad do raskrsnice Braće Radić i Maksima Gorkog kod Zvezde bioskopa.

Na tom semaforu se potom skreće levo u ulicu Maksima Gorkog i kreće se do iza Harambašićeve ulice gde će biti polukružno okretanje. Posle tog okreta trkači nastavljaju do ugla Maksima Gorkog i Štrosmajerove ulice kod Pošte i skreću levo u Štrosmajerovu ulicu, tu nastavljaju pravo do kružnog toka gde nastavljaju levo u ulicu Matka Vukovića ka Trgu Žrtava fašizma gde se skreće desno i ide se celom dužinom ka kružnom toku gde se skreće desno u ulicu Petefi Šandora ka spomeniku Deže Kostolanjija kod Gimnazije i prati se kružni tok i ulazi se levo u na Trg Jakaba i Komora i ide se desno na Trg Sinagoge pa do kružnog toka na Radijalcu.

U kružnom toku prateći pravac istog ide se na levu stranu puta u Aleji Maršala Tita preseca ulica Ferenca Sepa i ulazi se u Dudovu Šumu u park sa leve strane (prolazi se pokraj stanice za izdavanje bicikala) gde se pravi pun krug sa leve strane po tartan stazi i obilazi se Hala sportova i pokraj Studentskog doma se izlazi opet na Aleju Maršala Tita ovaj put sa druge strane i ide se opet do kružnog toka i skreće se levo u Zmaj Jovinu ulicu kojom se ide do skretanja desno u Đure Đakovića.

Tada se prolazi pokraj ulaska na Korzo i nastavlja se potpuno isti još jedan krug za polumaratonce. Drugi krug za svakog učesnika podrazumeva skretanje iz Đure Đakovića na ulazak u Korzo i završetak trke u startno-ciljnoj zoni.

Trka na 5km

Start trke u 10:30h

Start trke na 5km kreće u isto vreme zajedno sa polumaratonskom trkom iz startno-ciljne zone sa Korzoa. Kreće se Korzoom prema bioskopu Jadran gde se na raskrsnici skreće desno u Maksima Gorkog i dolazi se do spomenika Ivanu Sariću i skreće se desno u ulicu Cara Dušana ka Gradskoj Biblioteci gde su u nastavku ulazi u oštru krivinu i u ulicu Braće Radića i ide se pravo sve do kružnog toka (ugao Braće Radića i Blaška Rajića).

Trkači na trci 5km se okreću na kružnom toku i vraćaju se nazad ulicom Braće Radića prema bioskopu Zvezda, odnosno do ulice Maksima Gorkog gde se skreće levo i odmah desno u Štrosmajerovu ulicu i ide se do kružnog toka gde se ulazi u Rudić ulicu i trči se Trgom Jakaba i Komora prema Sinagogi i skreće se desno na Trg Sinagoge.

Trkači na 5km nastavljaju Trgom Sinagoge ka kružnom toku na Radijalcu gde ulaze u Zmaj Jovinu ulicu i idu njom do ulice Đure Đakovića u koju kod Dečijeg Dispanzera skreću desno i idu njom ka Jadranu gde skreću desno na Korzo i šetalište i završavaju svoju trku u startno-ciljnoj zoni.